[:el]Οι “σταγόνες” διοργανώνουν εργαστήριο φυσικής δόμησης για αρχάριους στην Εύβοια. Η διάρκεια του είναι από 30/4 έως 7/5 (συγκέντρωση των συμμετεχόντων την Πέμπτη 30, αναχώρηση την Πέμπτη 7/5). Οι συμμετέχοντες θα μάθουν θεωρητικά αλλά κυρίως πρακτικά, βασικές έννοιες και τεχνικές των χωμάτινων κατασκευών (cob).

Στο πρακτικό κομμάτι, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ό,τι μάθουν στην θεωρία και να κτίσουν μία υπαίθρια κουζίνα/τραπεζαρία. Καθημερινά θα ασχολούμαστε με την κατασκευή για περίπου 8 ώρες.

Το κόστος ανέρχεται στα €210 (7 ημέρες) για δήλωση συμμετοχής έως 17 Απριλίου και €240 μετά τις 17 Απριλίου, ενώ αντίστοιχα για τους φοιτητές/άνεργους η τιμή είναι στα €180. Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε για λιγότερες μέρες ενημερώστε μας.

Στο ποσό περιλαμβάνεται η εκπαίδευση και η διατροφή με βιολογικά προϊόντα (πρωινό, ελαφρύ μεσημεριανό, βραδινό) για όλες τις μέρες. Η διανυκτέρευση γίνεται στο χώρο του εργαστηρίου σε σκηνές. Ο αριθμός των συμμετοχών δεν θα ξεπεράσει τα 20 άτομα.

Στην περίπτωση που θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλώ συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.

 

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

[:en]Stagones are running a cob workshop for begginers at the Greek island of Evia. The duration of the workshop is from 30/4 to 7/5 . The participants will learn both theoretically and practically the cob technic. We will be doing hands on work for about 8 hours per day.

it is a perfect opportunity for those who want to combine holidays with a lovely learning experience.

If you would like to get more info please fill the following form and we will reply to you as soon as possible.

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

[contact-field label=’Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Telephone number’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Number of people to participate’ type=’text’ required=’1’/][:]