[:el]Η ομάδα “σταγόνες” διοργανώνει εργαστήριο φυσικής δόμησης για αρχάριους στην Εύβοια. Η διάρκεια του είναι από 26 έως 29 Σεπτεμβρίου (συγκέντρωση των συμμετεχόντων την Πέμπτη 25, αναχώρηση την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου). Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν θεωρητικά αλλά κυρίως πρακτικά, βασικές έννοιες και τεχνικές των χωμάτινων κατασκευών (cob).

Στο πρακτικό κομμάτι, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ότι μάθουν στην θεωρία και φυσικά να κτίσουν ανακατασκευάζοντας ένα κιόσκι.  Καθημερινά θα ασχολούμαστε με την κατασκευή για περίπου 8 ώρες.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα €60 και περιλαμβάνει διατροφή (πρωινό, ελαφρύ μεσημεριανό, βραδινό) για όλες τις μέρες. Ο αριθμός των συμμετοχών δεν θα ξεπεράσει τα 20 άτομα.

Στην περίπτωση που θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλώ συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.

[:en]Stagones are running a cob workshop for begginers at the Greek island of Evia. The duration of the workshop is from 25/4 to 7/5 . The participants will learn both theoretically and practically the cob technic. We will be doing hands on work for about 8 hours per day.

It is a perfect opportunity for those who want to combine holidays with a lovely learning experience.

If you would like to get more info please fill the following form and we will reply to you as soon as possible.[:]